Nu starter hvepse sæsonen 2024


Sommeren er så småt over os og allerede nu begynder hvepsene at summe i vores haver, i skuret, på loftet eller andre steder. Hvepsene er allerede begyndt at bygge hvepsebo og hos hvepseksperten.dk er vi dagligt ude hos kunder og fjerne hvepsebo.

Vi står igen i år klar til at fjerne hvepsene fra din bolig, hurtigt og effektivt og typisk med udrykning samme dag. Vi bekæmper hvepse på hele Sjælland – ring på tlf. 48 24 60 30.

Spot og bekæmp hvepsebo i tide

Det begynder at blive varmere og varmere og det har fået hvepsene op i aktivitet. Det betyder desværre også at de travle små hvepse allerede er begyndt at bygge deres karakteristiske små kugleformede hvepsebo.

Spotter du aktivitet fra hvepse eller summen i god tid, kan du undgå en “ublid” overraskelse og farlige situationer senere på sæsonen. Det er en ekstra god idé at få fjernet hvepseboet så tidligt som muligt, imens det stadig er småt. I løbet af sommeren kan de små hvepse bygge kæmpe hvepsebo på lofter, i husets udhæng, skure, garager og mange andre steder. Sidst på sommeren kan hvepseboet indeholde flere tusinde hvepse, og i august kan de blive meget pågående og aggressive. Og det kan faktisk være farligt, især for børn og folk med hvepseallergi kan for mange stik blive en alvorlig sundhedsrisiko.

Professionel hvepsebekæmpelse på Sjælland

Hos Hvepseeksperten.dk har vi over 20 års erfaring i effektiv og miljøvenlig hvepsebekæmpelse på Sjælland. Spotter du et bo på adressen, ringer du til os og så rykker vi straks ud og fjerner hvepseboet.

Vi tilbyder en garanti for succes. Er hvepseboet ikke dødt inden for 2 uger, så kommer vi igen uden beregning – typisk vil hvepseboet været helt roligt dagen efter en behandling.

 

Mail: Info@hvepseeksperten.dk

Telefon: 48 24 60 30

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30