Hvepsekesperten.dk blev den 30. juni 2023 overtaget af Skadedyrservice Nordkysten ApS.

Hvepseeksperten kører ud fra blandt andet Hillerød, Hornbæk, Humlebæk, København og Midtsjælland og dækker hele Sjælland. Vi udfører bekæmpelse af alle slags skadedyr for både privatkunder, boligforeninger, erhvervskunder, boligkontorer og offentlige institutioner som daginstitutioner, skoler og ældreboliger.

Vi er en one-stop virksomhed inden for bekæmpelse af skadedyr. Det betyder, at vi bekæmper alle skadedyr, store som små og dermed alt fra hvepse, myrer, skægkræ, borebiller og møl til rotter, mus og mosegrise. Derudover er vi specialister i due- og mågeregulering samt fuglesikring. For virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner tilbyder vi serviceaftale med f.eks. sikring mod rotter og mus samt detektering og bekæmpelse af kakerlakker, fluer, møl og andre skadedyr. Ring 48 24 60 30 og hør mere om serviceaftaler og vores miljøvenlige aktive og forebyggende bekæmpelse af rotter og mus ved brug at intelligente digitale fælder.

Hvepseeksperten blev startet af Finn Rosenkilde tilbage i 00’erne, og har i over 20 år været kendt og respekteret, i specielt Nordsjælland, som manden man kontaktede, når man havde problemer med hvepse, jordhvepse, murbier og alle andre former for flyvende og kravlende insekter. Sammen med sin kone Zita drev Finn Hvepseeksperten med et utroligt højt serviceniveau, hvilket også fremgår af Trustpilot. I juni 2023 valgt Finn Rosenkilde at gå på pension. Efter modne overvejelser valgte Finn, at det var Skadedyrservice Nordkysten, der skulle køre Hvepseeksperten videre, da netop Skadedyrservice Nordkysten har samme tilgang til at drive skadedyrsbekæmpelse, nemlig det at yde en god service til en fair pris.

Åbningstider:
Mandag-fredag: 7:00-23.00
Lørdag-søndag: 7:00-23.00

Mail: Info@hvepseeksperten.dk

Telefon: 48 24 60 30

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30