Bekæmpelse af møl

Bekæmpelse af møl er afgørende for at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod de skader, som disse små skadedyr kan forårsage. Har du opdaget, at du har møl, skal du kontakte en skadedyrsbekæmper, der kan bekæmpe møllene.

Møl findes over hele verden, og hjemme i Danmark er de et af de mest udbredte skadedyr. Møl er små insekter, der ligner sommerfugle, og de varierer i farve og størrelse afhængig af arten. De foretrækker ofte mørke og stille områder, hvorfor du typisk finder dem i tøj, tæpper, uldprodukter og fødevarer.

Det er egentlig ikke mølsommerfuglen, der forårsager skader, men derimod deres larver. Én enkelt møl kan lægger flere hundrede æg, og når æggene klækkes, begynder de små at lave huller, når de spiser tøj, tekstiler eller tørvarer afhængig af om der er tale om pelsmøl, klædemøl eller tofarvede frømøl.

Man opdater typisk et mølangreb ved, at der er små huller i fx tøj, tæpper, lænestole og håndklæder. Så snart du opdager, at der er kommet møl inden døre, skal du i gang med bekæmpelse af møl. Hvis de små larver først bliver til voksne møl, vil de lægge flere æg, der bliver til larver og så fremdeles. Det er vigtigt at sætte ind med bekæmpelsen af møl straks, man opdager problemet, da de eller kan sprede sig til andre rum eller endnu værre til andre, hvis man bor i lejlighed. 23% af danske hustande har haft problemer med møl i løbet af de sidste 5 år!

 

 

Kontakt skadedyrsbekæmper knap

 

 

Bekæmpelse af møl i køkkenet

Køkkenet er ét af de steder, der er særligt udsatte for mølangreb. Tofarvede frømøl går i stort set alt slags mad – både korn, mel, ris, morgenmadsprodukter og chokolade. Vi ser ofte i specielt økologiske produkter som f.eks. Müsli.

Møllarverne laver et spind i de angrebne fødevarer, som gør, at du ikke kan spise fødevarerne – heller ikke, selvom du har fjernet selve larverne. Møl i køkkenet fører derfor til madspild, hvilket er penge lige ud ad vinduet.

For at bekæmpe møl i køkkenet er det vigtigt at inspicere alle dine fødevarer nøje og derefter fjerne dem. Bekæmpelse af møl i køkkenet handler i høj grad også om forebyggelse, så fremadrettet kan du opbevare dine fødevarer i tætsluttende beholdere, så møllene ikke kan komme ind. Derudover er det også en god idé at holde dit køkken rent. Fjern madrester og spildte tørvarer fra skuffer og skabe, så møllene ikke har let adgang til mad.

Når det kommer til bekæmpelse af møl i køkkenet, er det altid en god idé, at du rådfører dig med en ekspert i bekæmpelse af møl i køkkenet. Bekæmpelse af møl i køkkenet skal helst kunne bekæmpes med to behandlinger – og det kan en professionel skadedyrsbekæmper hjælpe med. Har du behov for proffesionel mølbekæmpelse, så kontakt hvepseeksperten – vi har årelang erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse og vores serviceteknikere er certificerede af Miljøstyrelsen. Skriv til os på info@hvepseeksperten.dk eller ring på 4824 6030.

 

Hvepseeksperten trustpilot anmeldelser

 

 

Pris på bekæmpelse af møl

Prisen på bekæmpelse af mål starter fra 1500 ex moms (1875 inkl moms) pr. behandling. Ved behov for behandling eller rådgivning, ring til os på 4824 6030.

Prisen på skadedyrsbekæmpelse af møl afhænger i høj grad af angrebets omfanget og karakter. Nogle har fx kun møl i ét enkelt rum, mens andre har dem i hele deres ejendom. Det vil per automatik kræve en markant mere omfattende behandlingsproces, hvilket prisen på skadedyrsbekæmpelse af møl også vil afspejle. Prisen afhænger også af, om det er muligt kun at bekæmpe problemet med sprøjtning mod møl, eller om det kræver mere omfattede bekæmpelse som enten varmebehandling eller frysning af tøj, tæpper og møbler.

Hvis du har fået møl, er det imidlertid vigtigt at forstå, at prisen på skadedyrsbekæmpelse af møl er værd at betale. Hvis du ikke kommer problemet til livs, vil møllene blot formere sig, hvilket i sidste ende fører til endnu flere skader og ødelagte ejendele. På et tidspunkt vil prisen på de ting, du skal erstatte, overstige prisen på skadedyrsbekæmpelse af møl, så det er med at komme i gang så hurtigt som overhovedet muligt.

Prisen på skadedyrsbekæmpelse af møl vil typisk også inkludere udgifter til inspektion, behandling og forebyggelse af fremtidige mølangreb.

 

Hvepseeksperten har 5/5 stjerner på Google!

5 stjerner på Google

 

 

Skadedyrsbekæmpelse af møl

Hos Hvepseeksperten er vi eksperter i skadedyrsbekæmpelse af møl, og vores erfarne skadedyrsbekæmpere kan hjælpe dig med at identificere, behandle og forebygge mølproblemer i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Når vi udfører skadedyrsbekæmpelse af møl, sørger vi for at lave en omfattende og grundig inspektion af de angrebne områder for at identificere omfanget af problemet. Derefter udvikler vi en skræddersyet behandlingsplan for skadedyrsbekæmpelse af møl, så vi hurtigt og effektivt kommer møllene til livs. Vores mål er at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod mølskader og forhindre fremtidige angreb.

Mistænker du, at du har fået møl på besøg, eller har du brug for rådgivning om skadedyrsbekæmpelse af møl? Du er altid velkommen til at kontakte Hvepseeksperten. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at løse netop dit skadedyrsproblem og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du kan kontakte os via mail infot@hvepseeksperten.dk eller telefon 48 24 60 30.

 

Kontakt skadedyrsbekæmper knap

 

Sådan bekæmper vi møl

Hvepseeksperten kan hjælpe med at komme dit mølproblem til livs. Vi bruger effektive sprøjtemidler, som er godkendt af miljøstyrelsen og ufarlige for mennesker og dyr. Så uanset om du har problemer med møl i klædeskabet, køkkenskuffer eller hvor end det ellers kunne være, kan vi hjælpe dig med at komme problemet til livs. Vi anbefaler altid 2 behandlinger, så vi kan bryde livcyklussen og være sikker på du både er fri for møl, larver og æg.

Møl udseende

Fakta om møl

Udseende

 • Små og med en vingespan på mellem 5mm og 25mm
 • Små vinger der ofte er dækket af skæl
 • Møl har ofte en brunlig, grå eller hvid farve
 • Møllarver er hvide med et mørkt hoved

Livscyklus

 • Hunmøl ligger op i mod 500 æg i løbet af dens levetid
 • Møl æg klækkes efter et par dage
 • Møl starter som æg til larve til puppe og så til en møl

Adfærd

 • Møl er natteaktive
 • Findes ofte i nærheden af skabe med tøj eller skuffer og skabe med fødevarer

Hvilke mølarter er der?

De mest almindelige mølarter er:

Mølarter Udseende Føde Foretrukne steder
Pelsmøl Små (ca. 10 mm), lysebrune med mørke pletter på vingerne Pels, hår, fjer, uld, silke Garderober, møbler, loftet
Klædemøl Små (ca. 10 mm), lysebrune med gule pletter på vingerne Uld, silke, bomuld Garderober, møbler, loftet
Melmøl Større (ca. 15 mm), grålige med mørkebrune pletter på vingerne Tørrede fødevarer (korn, mel, frugt, nødder) Køkkenskabe, spisekammer, køkkenskuffer
Tofarvet møl Mellemstore (ca. 12 mm), grålige med kobberrøde vinger Tørrede fødevarer (korn, frø, tørret frugt) Køkkenskabe, spisekammer, køkkenskuffer

Hvad kan man selv gøre for forebyggeles af møl?

Møl udseende

For at forebygge møl er der flere forskellige ting du kan gøre.

 • Opbevar tøj og fødevarer i beholdere der er lufttætte
 • Vask tøj ofte – især tøj som indeholder uld og silke
 • Lav regelmæssig rengøring af køkkenskabe og gaderobeskabe
 • Hold fugtigheden lav i dit hjem

 

FAQ om møl

Hvordan ser møl ud?

Møl er små flyvende insekter, som typisk er imellem 5-10mm lange. Farven kan varierer, men møl er ofte grå, brune eller gullige. Møl larverne er hvide eller lysebrune, er cirka 1-2cm lange og me det mørkt hoved.

Hvordan kommer man af med møl?

Møl kan være svære og tæt på umulige at få bugt med, uden professionel hjælp. Ring til hvepseeksperten for effektiv bekæmpelse af møl, ring på 4824 6030

Er møl farlige?

Møl er ikke farlige eller giftige, men kan dog lave store skader i og på din bolig, hvor de kan ødelægge alt fra alle dine fødevarer, til dine møbler, dit tøj og andre tekstiler.

Hvor kommer møl fra?

Møl kan inden flyve ind udefra, eller kom ind i hjemmet via tøj, møbler eller fødevarer.

Hvepseeksperten er placeret i Hillerød, men tilbyder bekæmpelse af møl i hele landet

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30