Effektiv bekæmpelse af væggelus

Udfordringer med væggelus i hjemmet er steget betydeligt de seneste år. En af grundene til dette er, at vi rejser mere på tværs af landegrænser og desværre tager dem med hjem i kufferten eller rygsækken, når ferien er slut. Opdager du, at du har fået væggelus med fra din ferie eller rejse, eller at dit hjem er inficeret af de små skadedyr, er det vigtigt, at du igangsætter bekæmpelsen af væggelusene med det samme, da de ellers kan sprede sig med lynets hast. Ring til din professionelle skadedyrsbekæmper og få hjælp til at bekæmpe væggelusene, så du er sikker på at behandle der, hvor problemet er opstået.

Som autoriseret skadedyrsbekæmper med mange års erfaring indenfor skadedyrsbranchen, tilbyder vi fra Hvepseeksperten en yderst professionel og meget effektiv bekæmpelse af væggelus både til private husstande og i sommerhuse samt indenfor erhverv, kommuner og institutioner. Væggelusene er et snedigt skadedyr, der grundet sin biologi hurtigt kan udvikle resistens overfor f.eks. bekæmpelsesmidler fra detailhandlen, og det kræver derfor stor erfaring at få et succesfuldt resultat, hvor du får bugt med alle væggelusene. Mistænker du, at væggelusene er flyttet ind i dit hjem, anbefaler vi dig at ringe med det samme og få en tid til bekæmpelse af væggelus.

Hvad er væggelus

Væggelus er små blodsugende insekter. De bliver som regel mellem 5-6 mm lange og er 3 mm brede. Væggelus er enormt snedige, da de opsøger værter, altså mennesker eller dyr, når det er mørkt om natten, mens de i løbet af dagen gemmer sig i revner og sprækker i garderobeskabet, sengen eller andre steder i hjemmet.

Væggelusen opsøger en vært, når den har brug for næring og sætter sig fast i 5-10 minutter ad gangen på utildækkede steder, som f.eks. hænder, fødder eller hals. Det er forskelligt, om man mærker stikkene, når de suger, men langt de fleste, der har prøvet at blive bidt af væggelus, vil opleve store gener i form af kraftig kløe eller udslæt efterfølgende. Væggelus kan overleve i flere måneder uden næring, og de har en rigtig god overlevelsesevne både ved varme og kolde temperaturer. Er det meget koldt, kan de også gå i dvale og overleve i op til et helt år.

Tegn på væggelus

Det er helt sikkert, at der er størst risiko for at få væggelus, hvis du f.eks. har været ude at rejse eller overnattet steder, hvor der sover mange mennesker. Det mest tydelige tegn på væggelus er de små bid, som ofte resulterer i kløe eller udslæt. Der kan desuden være små blodpletter i sengen eller på sengetøjet, eller der kan være små brunsorte pletter efter deres ekstrementer ved revner eller sprækker i hjemmet eller ved f.eks. sengerammen.

Er du ude at rejse eller på ferie, er et godt råd at holde kufferten lukket, når den ikke er i brug. Derudover vil det være en fordel, at kufferten ikke står på gulvet eller i nærheden af sengen. Er der tegn på væggelus på hotelværelset, vil det være en rigtig god idé at tjekke alt dit tøj og få det vasket hurtigst muligt.

Professionel skadedyrsbekæmpelse af væggelus

Hos Hvepseeksperten yder vi professionel skadedyrsbekæmpelse af væggelus, og alle skadedyrsbehandlinger udføres med godkendte og effektive bekæmpelsesmidler, som vi ved, har den rette effekt.

Som autoriseret skadedyrsbekæmper og udbyder af skadedyrsbekæmpelse af væggelus er vores fornemste opgave at sørge for en effektiv indsats og samtidig give vores kunder den allerbedste rådgivning ift. at forebygge et nyt angreb af væggelus i fremtiden, så du minimerer risikoen for, at de kommer igen.

Når vores teknikere kommer ud, har de den største respekt for, at de befinder sig i dit private hjem, sommerhus eller din arbejdsplads, og de er derfor meget opmærksomme på også at efterlade stedet på samme måde, som da de kom. Det kan også føles enormt grænseoverskridende og ubehageligt at vide, at der er væggelus i hjemmet, og det møder du altid stor forståelse for.

Kontakt Hvepseeksperten, hvis du har fået væggelus, så du kan komme i gang med skadedyrsbekæmpelse af væggelus og få bugt med de små skadedyr med det samme.

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30