Hvepseeksperten bekæmper skadedyr – hele året rundt!


Vi hedder hvepseeksperten, og bliver kaldt alt fra hvepseekspert til hvepsemanden, bimanden, skadedyrsbekæmper………..og meget andet. Ofte får vi spørgsmålet ’hvad laver I egentligt resten af året, når der ikke er hvepse’. Svaret er, at vi bekæmper alle slags skadedyr, og vi er dermed i fuld gang året rundt med skadedyrsbekæmpelse hele året rundt.

One-stop virksomhed inden for bekæmpelse af skadedyr.

På trods af, at vi er eksperter i at bekæmpe hvepse og i fjernelse af hvepsebo, så kan vi meget mere end det. Vi bekæmper alle slags skadedyr hele året rundt. Alt fra skægkræ, myrer, borebiller og væggelus til møl, mus og muldvarpe samt udfører mågesikring- og regulering.

Uanset hvilke problemer du har med skadedyr, så løser vi det. Det gør vi for både private, erhvervsvirksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Enten som engangsopgaver eller med en serviceaftale på sikring og bekæmpelse af skadedyr.

Skægkræ og væggelus var blandt vinterens store problemer

Vi har selvfølgelig vildt travlt om sommeren med bekæmpelse af hvepse og myrer. Men blandt vinterens store problemer med skadedyr er foruden mus og rotter, mange opgaver med skægkræ og væggelus. De fleste har måske hørt om de kæmpe problemer i Paris med væggelus. Men også Danmark har denne vinter været hårdt ramt at væggelus, hvilket skyldes, at flere efter corona-restriktionernes ophævelse, igen rejser rundt i hele verden, og dermed får slæbt væggelus med hjem.

Problemerne med skægkræ vokser og vokser. Det er et stort problem ikke mindst for boligforeninger, da skægkræ hurtigt kan sprede sig fra lejlighed til lejlighed. Det kræver en større indsats, ofte for en hel boligopgang eller boligkompleks.

Foråret og sommerens skadedyr

Her i april er myrerne for alvor vågnet op af deres vinterhi, og gået på jagt efter mad i blandt andet køkkener og lagre. Mågerne er i gang med at bygge reder, og vi arbejder de næste 10-14 uger på mange opgaver med mågereguleringer for ejendomsadministratorer.

Nu glæder vi os til sommeren, hvor vi kan gå ude i det gode vejr og bekæmpe hvepse – og alle andre slags skadedyr. Har du også problemer med skadedyr eller ønsker at sikre din ejendom mod skadedyr, så ring på 48 24 60 30 eller send en mail til info@hvepseeksperten.dk.

Vi tilstræber at komme samme dag, så dine problemer med skadedyr hurtigt forsvinder.

 

 

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30