Kontakt os om Jordbier fjernelse / bekæmpelse:

Navnet jordbier er en fælles betegnelse for alle gravebier. Som f.eks. murbier er jordbier også enlige bier, hvilket betyder de kun brødføder deres egne larver, og ikke lever i kolonier. Der findes her i Danmark mere end 50 forskellige arter af jordbier, og de kan både være små eller på størrelse med en almindelig honningbi.

Jordbier bygger typisk reder på solbeskinnede steder. Det kan f.eks. være løst sand, græsplæner, blomsterbede og lignende.

De graver med deres kindbakker og gangene deler sig ofte, så der er plads til flere larver.

Hver gang fyldes med pollen og bien lægger et æg. Larverne overvintrer derefter og forpupper sig det efterfølgende forår, hvorefter den forvandles til en voksen bi.

Som andre bier kan alle jordbier stikke, men gør det meget sjældent, det er faktisk er en læggebrod, da dronningen lægger æg med brodden. Jordbierne skal selvfølgelig IKKE bekæmpes. Deres brod er svag, og jeg har aldrig hørt om nogen der er blevet stukket af en jordbi, og de spiller uden tvivl en vigtig rolle for bestøvningen af visse frugtbuske og træer.

Dels fordi de dør af det, men generelt er de meget fredelige. Det er vigtigt at huske at bier er meget vigtige for naturen, idet de bestøver planterne. Der er derfor ingen grund til at bekæmpe dem så længe man kan undgå at genere dem.

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30