Bekæmpelse af Skægkræ

Vi tilbyder professionel skadedyrsbekæmpelse af skægkræ.
Kontakt os og bliv fri for skadedyr i hjemmet.

Professionel skadedyrsbekæmpelse af skægkræ

Vi anbefaler ikke at du selv gå i gang med bekæmpelse af skægkræ, men derimod med det samme melde det til en skadedyrsbekæmper. Hos Hvepseeksperten tilbyder vi effektiv skadedyrsbekæmpelse af skægkræ og vi står klar til at hjælpe dig og din husstand.

For det meste er skægkræ kommet ind et eller andet sted i beboelsen – ofte via pakkepost, pap kasser, tasker og tøj. Og derfor er de også til at komme af med igen, men man skal være hurtig. Derfor skal du benytte dig af Hvepseekspertens erfaring med bekæmpelse af skægkræ. Vi står klar til at rykke hurtigt ud og tilbyder gerne rådgivning omkring hvad du også selv kan gøre.

Har du spørgsmål til skadedyrsbekæmpelse af skægkræ, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Det er altid en god ide at kontakte sit forsikringsselskab for at forhøre sig om, hvad og hvor meget ens forsikringer dækker, før man går i gang med at reparere eventuelle skader, som er forårsaget af skægkræ eller i forbindelse med selve bekæmpelsen af skægkræ.

Godt at vide om bekæmpelse af skægkræ

Hvad er skægkræ?

Skægkræ er i familie med sølvfisk, som mange kender fra deres badeværelser. I modsætning til sølvfisk, tager skægkræ ophold i, lever og formerer sig alle steder så som børnehaver, skoler, huse og lejligheder.

De spreder sig nemt mellem lejligheder, rækkehuse, værelser og via pakker, møbler og lignende.

Skægkræ lægger 150 æg i deres levetid og skægkræ kan leve i op til 7 år, så de formerer sig voldsomt og spreder sig til hele huset eller ejendomme.

Hvordan ser skægkræ?

Skægkræ og sølvfisk kan være svære at skelne fra hinanden. Der er dog nogle kendetegn, man kan være opmærksom på: skægkræ er i alle henseender større end sølvfisk, det gælder både størrelse og udseende!

På billedet kan du se hvordan et skægkræ ser ud.

Hvor lever skægkræ?

Skægkræ lever mange steder, lige fra under gulve til oppe på lofter, og i væggen, samt i papkasser. Ernæringsmæssigt foretrækker de kornprodukter, men i princippet er de altædende.

Skægkræ formerer sig hele året, især når de lever indendørs. I snit lægger de 150 æg i deres levetid, og kan blive op til 7 år gamle, dvs. mindst 1/2 million æg er lagt i deres levetid.

Skægkræ Bekæmpelse & Pris

Har du brug for skægkræ bekæmpelse til en god pris? Så skal du kontakte Hvepseeksperten allerede nu! Ingen ønsker sit hjem invaderet af skadedyr, og derfor tilbyder vi både hurtig service, men også skægkræ bekæmpelse til en pris hvor alle kan være med! Det er nemlig god service.

Kontakt os via formularen nederst på siden og vi vender tilbage hurtigt muligt, med et tilbud og pris på skægkræ bekæmpelse.

 

Artikler med information om skægkræ

Her er nogle links, der skriver lidt om skægkræ og sølvfisk:

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30