Bekæmpelse af mus

Mus er små, intelligente og adrætte dyr, som er normalt forekommende i Danmark – men når de kommer indenfor, er det nødvendigt at bekæmpe musene.

Bekæmpelse af mus er nødvendigt, fordi de gnaver i alt lige fra træ og gulvtæpper til plastik, køkkenskabe og ledninger, hvilket kan føre til omfattende skader på dine ejendele, selve ejendommens konstruktion og de vigtige elinstallationer. Derudover bærer mus også på en sygdommene salmonella og hentavirus, der både kan smitte dig og dine eventuelle kæledyr. Det er derfor vigtigt, at du igangsætter bekæmpelse af mus hurtigst muligt, så du både kan begrænse omfanget af skaderne og undgå at blive smittet med ubehagelige sygdomme.

Tegn på mus:

  • Afføring i form af små, mørke og aflange muselorte
  • Bidemærker i madvarer som brød
  • Huller i plastikemballagen på dine madvarer
  • Gnave- og kradsemærker på gulv, dørkarme, vægge, skabslåger og lignende
  • Sporadiske lyde, især om natten

Hvis du oplever bare ét af ovenstående tegn, er det en god idé at undersøge sagen nærmere. Jo hurtigere du kommer i gang med bekæmpelse af musene, jo hurtigere vil du også slippe af med dem igen.

I nogle tilfælde vil du selv kunne bekæmpe musene, men hvis problemet er omfattende, skal du have fat i en professionel skadedyrsbekæmper til at varetage bekæmpelsen af musene, så du ikke ender med at have en hel musefamilie under gulvet eller i væggen.

Bekæmpelse af mus på loftet

Mange boligejere oplever også at få mus i hjemmet, og ét af de steder, hvor musene typisk søger hen, er på loftet. Her er der nemlig både lunt og stille, hvilket de rigtig godt kan lide.

Musene finder typisk vej til dit loft via et hul i taget, i muren eller en ventilationsrist, så første skridt i at bekæmpe mus på loftet er at lukke eventuelle huller, så der i det mindste ikke kan komme flere mus ind.

Næste skridt til bekæmpelse af mus på loftet er at undersøge problemets omfang. Måske har du kun ganske få mus, eller også opdager du, at der bor en hel koloni på dit loft. Hvis du kun har et par enkelte mus, kan du måske selv klare at bekæmpe musene på dit loft med et par musefælder. Hvis du til gengæld har mange mus, skal du hyre en professionel til at varetage bekæmpelsen af musene på dit loft.

Et andet typisk sted du kan opleve problemer med mus, er i køkkenet. Som regel under håndvasken hvor der ofte også er en skraldespand. Musene kommer ind vi nedløbsrøret, hvor der ikke er lukket forsvarligt af, og dermed har musene frit spil i din skraldespand og i dine køkkenskuffer.

Hvad er prisen for skadedyrsbekæmpelse af mus?

Prisen for skadedyrsbekæmpelse af mus varierer, alt afhængigt af omfanget og skaden musene har forvoldt. Derudover ønske nogle kunder blot en bekæmpelse af de nuværende mus, men andre ønsker en sikring af ejendommen, så der ikke igen kommer nye problemer med mus.

Der er dog nogle ting, der altid vil have indflydelse på hvad skadedyrsbekæmpelse af mus koster. Prisen på skadedyrsbekæmpelse af mus afhænger nemlig i høj grad af, hvor omfattende problemet er, og hvor musene har valgt at slå sig ned. Har du kun ganske få mus, vil prisen på skadedyrsbekæmpelse af mus være lavere, mens den vil være højere, hvis du har fået rigtig mange mus og de f.eks. har ødelagt træ eller elledninger.

Hvis du har mus, er det dog en god investering at bekæmpe dem – uanset hvad det så kommer til at koste. Jo længere tid du har haft mus, jo større skader kan de også lave, hvilket i sidste ende kan komme til at koste dig utrolig mange penge.

Hos Hvepseeksperten er vi eksperter i skadedyrsbekæmpelse af mus

At have mus er en ubehagelig oplevelse, som de fleste gerne vil få styr på hurtigst muligt. Hos Hvepseeksperten er vi eksperter i skadedyrsbekæmpelse af mus, og vi har stor forståelse for, at I gerne vil i gang med skadedyrsbekæmpelse af mus så hurtigt som overhovedet muligt. Netop derfor har vi meget kort ventetid, og vi kan typisk igangsætte skadedyrsbekæmpelse af mus inden for få dage.

Skadedyrsbekæmpelse af mus foregår ved, at vi først inspicerer din ejendom for at afgøre, om der faktisk er tale om mus, og i så fald hvor stort omfanget af problemet er. Herefter lægger vi en plan, der passer til netop din situation. For det meste vil vi sætte fælder op, og i nogle tilfælde vil vi kombinere fælderne med ædegift, hvis det er relevant og muligt. Vi klæder dig også på, så du fremadrettet kan sikre din ejendom mod mus. Den bedste skadedyrsbekæmpelse af mus er nemlig at forebygge, og dermed helt forhindre dem i at komme ind første omgang.

Du er velkommen til at kontakte os på info@hvepseeksperten.dk eller 48 24 60 30, hvis du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse af mus.

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30