Skadedyrsbekæmper i Gribskov Kommune

Hvepseeksperten er din skadedyrsbekæmper i Gribskov Kommune – herunder Helsinge, Gilleleje, Græsted, Annisse Nord og alle omkringliggende byer. Med mere end 300 anmeldelser og et gennemsnit på 5/5 stjerner på både Trustpilot og Google, er det Hvepseeksperten, du skal have fat i, hvis du oplever problemer med skadedyr i Gribskov Kommune.

Vi har åbent alle ugens dage fra 7-23 og kan kontaktes på 48246030 eller via mail på info@hvepseeksperten.dk.

Vi har også åbent i weekender og helligdage!

 

Ring til Hvepseeksperten

 

Bekæmpelse af hvepse i Gribskov Kommune

Især i sommermånederne fra maj til august, har vi mange hvepse bekæmpelses opgaver i Gribskov Kommune. Det resulterer i at vi typisk kan komme indenfor få timer og få udryddet hvepseboet på din adresse.

Vi tilbyder 100% hvepsefri garanti, som betyder at hvis hvepseboet ikke er dødt efter vores behandling, så kommer vi gratis tilbage og giver hvepseboet en ekstra omgang. Det er dog yderst usædvanligt at vi ser at hvepseboet ikke bliver bekæmpet efter 1. bekæmpelse.

For bekæmpelse af hvepse i Helsinge, Gilleleje, Græsted og resten af Gribskov Kommune, ring til Hvepseeksperten på 4824 6030

 

Myrebekæmpelse Gribskov Kommune

Trods at være små, kan myrer være til kæmpe irritation og gener. Enten når de kravler rundt på terrassen og op og ned af ens ben, eller når de marcherer tværs over køkkenet på jagt efter søde sager som er blevet tabt, når de er overalt på spisebordet imens man sidder og spiser eller noget helt fjerde.

 

Uanset hvor i boligen myrerne befinder sig, er de typisk kommet for at blive, og uden en hårdført indsats forsvinder de oftest ikke.

For bekæmpelse af myrer i Græsted, Helsinge eller Gilleleje, ring til hvepseeksperten! Vi tilbyder en hurtig og effektiv bekæmpelse, typisk med udrykning samme dag.

 

Skadedyrsbekæmpelse i Gribskov Kommune

Skadedyrsbekæmpelse i Helsinge, Gilleleje, Græsted og resten af Gribskov Kommune – med hurtig udrykning og åbent alle ugens dage fra 7-23. Kontakt os på 48246030 for en hurtig bekæmpelse af alle skadedyr.Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30