Myrebekæmpelse Udendørs & Indendørs

Vi tilbyder indendørs og udendørs myrebekæmpelse til en pris hvor alle kan være med. Kontakt os og bliv fri for myrer hurtigt og nemt!

Vi tilbyder myrebekæmpelse indendørs & udendørs

Når det kommer til myrebekæmpelse, er det mest effektive at ødelægge selve boet. Dette er dog sjældent muligt hvis der er tale om sorte havemyrer, som er flyttet ind under huset. Hvis myrerne bor inde eller under huset, er det for mange stort set umuligt selv at komme af med myrerne. Vi anbefaler derfor altid, at du benytter dig af et professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma.

Hos Hvepseeksperten får du altid professionel og effektiv myrebekæmpelse indendørs og udendørs. Vi har den rette viden om skadedyr, og sikrer at du nemt bliver fri for myrer igen.

Har du spørgsmål til hvordan vi håndterer myrebekæmpelse enten udendørs eller indendørs, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Godt at vide om myrebekæmpelse

Myrer (Lasius Niger) er ganske normal i haver, på veje og på gårdspladser, men her i landet er det den myre, man oftest støder på i huse.

Myrer findes meget ofte under sten eller fliser, men myrer kan også bo i rådne træstubbe eller myrer kan bo i fugtskadet træ i husene.

Etplanshuse som er støbt direkte på jorden, kan nemt være hjemsøgt af myrer, da myrerne gerne slår sig ned i jorden under selve betongulvet.

Herfra trænger myrer op i boligen via revner i betonpladen f.eks. ved rørgennemføringer, fodpaneler eller sprækker i fundamentet.

I betragtning af at det er så almindeligt at have myrer i huset, er det meget sjældent, at myrer ødelægger noget – dette er dog afhængigt af, hvilen type myrer, der er tale om.

Myrernes biologi

Myrer er mellem 3 og 9 mm lang.

Myrer lever mest af søde væsker og i naturen især af bladluse-ekskrementer, men myrer kan også ernære sig af forskellige smådyr, som myrerne nedlægger, og slæber tilbage i myreboet.

Et myrersamfund kan have rigtig mange medlemmer. Normalt er det fra 5-10.000. Samfundet består af 3 forskellige individer: vingede hanner, dronninger/vingede hunner og vingeløse arbejdere. De vingeløse arbejdere er hunmyrer, hvis æggestokke ikke er udviklede, og desuden er det dem, der tager sig af det praktiske arbejde i og omkring boet.

Arbejdermyrerne kan trave langt omkring, når de leder efter føde. Hvis myrer finder noget godt at spise, kan de fortælle det videre til deres artsfæller. Det sker ved, at myrer laver et duftspor hen til fødeemnet. Myrer klapper de andre myrer med antennerne og ved at de fodrer dem med noget af det de har fundet. Snart er en lang karavane af myrer på vej hen til stedet.

En gang om året kommer der sværme af myrer fra havemyrernes boer.

De vingede hanner (de små) og hunner (de store) blander sig med sværmende myrer fra andre boer for at parre sig. Hannerne dør, og de hunner der overlever opbygger nye samfund og bruger resten af deres liv med at lægge æg.

Kontakt os for myrebekæmpelse & pris

Prisen for myrebekæmpelse varierer efter opgavens omfang, lokation og mere. Kontakter du os med mere information omkring din opgave, giver vi dig gerne en pris på hvad myrebekæmpelse vil koste for dig.

Udfyld vores kontaktformular nederst på siden og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at give os et kald på tlf. 48 24 60 30 hvis du har spørgsmål til os.

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30