Juni – Fuld fart


Hvepsetiden nærmer sig med hastige skridt.

Overvintrede dronninger er kommet frem fra deres skjule steder på loft og brændestabler for at etablere et nyt hvepse samfund.

Hvepse boet der anlægges i udhuse, på lofter, i hækken eller i jorden, starter med beskedne 10-20 celler omgivet af et kugleformet hylster på størrelse med en bordtennis bold.

I flere uger bygger hun selv de første 10-20 sekskantede celler i en kugle på størrelse med en bordtennisbold. Materialet er sammentyggede træfibre blandet op med spyt.

Med få minutters mellemrum hentes byggematerialer i form af mørnet træ der tygges sammen med spyt til en grålig papir masse der benyttes til opbygning af boet.

Efter at det første kuld hvepse er udklækkede overtager disse arbejdet med at hente føde og udbygge hvepseboet i takt med antallet af hvepse vokser.

Disse nyudklækkede hvepse er faktisk golde hunner. I løbet af sommeren kan et hvepsebo udvikle sig til flere tusind hvepse. Læs mere om:

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30