August – Slutningen


Nyheds brev August Måned – Slutningen

Der har ikke været ret mange hvepseboer i nordsjælland og københavn i sidste hvepse år. Dette kan skyldes det kolde forår, og mangel på fødeemner (har du måske set mange myg og fluer i år ? )
Men omvendt har jeg været ude hos kunder i specielle områder hvor der sad 6-8 hvepseboer rundt omkring huset. Nå, men det er forhåbentlig bare et af disse udslag i insekt bestanden, der forekommer.

De første hvepseboer er allerede ved at gå i opløsning, hvilket er lidt tidligere for årstiden.

Det er typisk den hvepseart, der bygger frit i buske, træer, carporte, udhuse og under udhængs brædder.

Hvis der allerede nu er stærkt reduceret trafik, kan du vente ca. 3-4 uger, så går boet i opløsning af sig selv.

Dette gælder ikke, hvis der er meget trafik tæt inde ved muren oppe i nærheden af taget, for så er der stor chance for at boet fortsætter til september, oktober måned, da det er en af de hvepsearter der bygger kæmpe boer oppe på selve loftet.

Jeg har sågar været ude at fjerne et enormt stort hvepsebo i november måned, selv om jeg sagde til kunden at de ville uddø af sig selv ligeså snart frosten kom.

Men i kundens tilfælde, var hvepsene begyndt at trænge ind i huset, hvilket kan være et tegn på at boet er på vej til at gå i opløsning.

Jeg fik godt nok mange stik den dag, da hele hvepseboet røg lige nede i hovedet på mig, på grund af tyngden. Hvepsene havde åbenbart heller ikke læst at de ikke kan stikke gennem bidragten :-))) (det kan de godt, fandt jeg ud af)

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30