Skadedyrsbekæmpelse i København

Uventede gæster i form af genstridige skadedyr i København? Så ring til Hvepseeksperten. Uanset om det drejer sig om små irriterende møl der har invaderet din skuffe med tørre kornprodukter, så er det væggelus der er begyndt at bide lidt i dig imens du sover eller mus der kravler rundt på loftet så kan vi hjælpe.

Selvom det kan virke fristende at bruge billige gør-det-selv løsninger, så er det i det fleste tilfælde ikke vejen hjem. Skadedyr er utroligt tilpasningsdygtige og kan tilpasse sig de miljøer, der bliver stillet for dem – det gælder også når du sætter en lille myre dåse ud eller sætter kaffegrums ved dine paneler.

Der skal tit en ordentlig indsats til, fra professionelle skadedyrsbekæmpere, der har erfaring indenfor området og har de rigtige midler til at slippe ordentligt af med skadedyrene. Har du problemer med skadedyr og behov for skadedyrsbekæmpelse i København, så kontakt Hvepseeksperten på 4824 6030.

 

Hvepseeksperten trustpilot anmeldelser

Bekæmpelse af væggelus i København

Hvis du er i tvivl eller har mistanke om at du har fået væggelus i din bolig, så skal du hurtigst muligt kontakte et skadedyrsfirma. Væggelus kan være svære at slippe af med – og jo længere du venter, jo sværere bliver det at komme af med.

Hvis du stadig er i tvivl om du har væggelus, kan tegn på væggelus være:

 

  • Små kløende bid på huden
    Især på hænder, arme og ben hvor væggelusene har nem adgang fra sengen.
  • Pletvis blod på sengetøjet og madrassen
    De indtørrede pletter et typisk et sikkert tegn på at de små blodsugende væggelus har været på spil
  • Små hvide skaller
    De ligner små aflange hvide riskorn og er spredt ud over dynerne og lagnet.

Har du oplevet nogle af de 3 ovenstående ting, anbefaler vi straks at tage kontakt til os. Hos Hvepseeksperten yder vi professionel skadedyrsbekæmpelse af væggelus i København. Alle skadedyrs behandler udføres med godkendte og effektive bekæmpelsesmidler, vi ved virker.

Kontakt hvepseeksperten hvis du har fået væggelus i København. Ring til os på 4824 6030 eller skriv til os på info@hvepseeksperten.dk

 

Bekæmpelse af mus i København

Mus er et stort problem både i privat hjem, såvel som virksomheder i København. De kan forurene indeklimaet, ødelægge din ejendom og også ødelægge maden i din ejendom. Desuden kan de også sprede sygdomme, både til mennesker og til dyr. Et sted hvor musene typisk søger hen er på loftet – oppe på loftet er der nemlig ofte både en lun temperatur og ikke så meget menneskelig aktivitet. De finder oftest deres vej ind til loftet via et hul i et tag, en mur eller i en ventilationsrist.

Det er vigtigt at tage handling hurtigst muligt, hvis man opdager mus i sit hjem. Hos hvepseeksperten hjælper vi både med at få bekæmpet mus i København, men også med hvordan du fremadrettet kan forebygge dem.

For bekæmpelse af mus i København, kontakt Hvepseeksperten.dk alle ugens dage fra 7:00 til 23:00 på 4824 6030.

 

Hvepseeksperten – Din skadedyrsbekæmper i København

Vi betjener både private, boligforeninger, erhverv og offentlige institutioner med effektiv og miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse. Uanset om du har problemer med hvepse, myrer, rotter eller andre skadedyr, kan vores erfarne team hjælpe dig.

 

Kontakt os på 48 24 60 30 for mere information om vores serviceaftaler og skadedyrsbekæmpelser. Vi har åbent alle ugens dage fra 7 – 23.

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30