Skadedyrsbekæmpelse i Helsinge

Har du problemer med skadedyr i Helsinge, er det Hvepseeksperten du skal have fat i. Vi er en one-stop virksomhed indenfor skadedyr, som betyder at vi bekæmper alle typer af
skadedyr, uanset størrelse. Vi er lokale i området og kan dermed også tilbyde en hurtig udrykning, så du kan slippe af med dit skadedyrsproblem hurtigst muligt. Derudover har vi åbent alle ugens dage fra 7 – 23.
Har du problemer med skadedyr i Helsinge, Gilleleje, Græsted, Dronningmølle eller andre byer i Nordsjælland, så kontakt os på 4824 6030 eller info@hvepseeksperten.dk.

Fjernelse af hvepsebo i Helsinge

Når varmen begynder at liste sig frem, begynder hvepsene også at flytte ind på din ejendom. Især i Helsinge og Gribskov Kommune ser vi mange problemer med hvepse, der er gået i gang med at bygge bo i skuret, udhæng, lofter eller andre steder. Hvepsebo kan i starten virke harmløse, men mod slutningen af sommeren kan nogen hvepsebo indeholde flere tusinde hvepse. Derfor anbefaler vi at starte bekæmpelse af hvepse så hurtigt som muligt, for at formindske omfanget af problemet.

Har du problemer med hvepse i Helsinge, Gilleleje, Græsted eller andre steder på Sjælland, så kontakt os på 4824 6030.

Garanti:

Er hvepseboet ikke dødt inden for 2 uger, så kommer vi tilbage på din adresse og giver det
en ekstra omgang, helt uden beregning. Typisk vil der ikke være mere aktivitet i hvepseboet
dagen efter.

Bekæmpelse af myrer i Helsinge

De små kryb, kan hurtigt blive et stort irriterende problem. Det mest effektive, når man laver myrebekæmpelse, er at ødelægge selve boet. Men når haven og terrassen er proppet med de små sandbunker og de sorte havemyrer er flyttet ind under huset, kan det være tæt på umuligt for den private person at få bugt med myrerne.

Prisen for myrebekæmpelse varierer efter opgavens omfang, ring til os på 48246030, så kan vi bedømme omfanget samt give dig en pris på opgaven.
Har du problemer med myrer i Helsinge eller andre byer i Gribskov Kommune, så tag kontakt til hvepseeksperten. Vi tilbyder professionel og effektiv myrebekæmpelse, uanset om problemet er indendørs eller udendørs.

Har du spørgsmål til bekæmpelsen eller ønsker vi skal komme ud til din adresse, så kontakt os på 4824 6030.

Trustpilot reviews

Hvepseeksperten har en TrustScore på 5,0 på www.TrustPilot.dk

Super kompetent indsats – færdigt arbejde

Jeg har igen i år haft uhyre gavn af indsatsen fra Hvepseeksperten. Den superkompetente ejer af firmaet – og vist nok hans svigersøn – løser næsten hvert år vores problemer med hvepse. Omhyggeligt, sikkert, færdigt arbejde…

Læs mere  Frøkjær

Fantastisk rådgivning

Jeg fandt et hvepsebo i taget i vores nye hus. Sendte en besked via hvepseekspertens hjemmeside på en søndag. Ca 2 timer efter skrev Finn til mig på SMS hvorefter han ringede til mig.
Istedet for at komme ud og give mig en regning. Rådgav Finn mig helt gratis via mobilen omkring hvepseboet…

Læs mere  Ane S

Mange tak for sober & venlig rådgivning 🙂

Mange tak for overmåde venlig rådgivning og betjening. Jeg forhørte mig netop i dag om et tilsyneladende ret nyt hvepsebo “indrettet” gennem huller i mørtelfugen lige oppe under vores fine mansard-tagudhæng, ca. 6 meter oppe over jorden…

Læs mere  Torsten O

Professionelt og hurtigt!

Kommer bare og tager sig af de små (og store) flyvende kræ. Ikke så meget vrøvl. Fantastisk!

Læs mere  Jens K

Finn er det rareste menneske og han…

Finn er det rareste menneske og han giver så fremragende service. Virkelig vidende og giver også gratis rådgivning. Kan anbefales på det varmeste.

Læs mere  Kunde

Hurtig udrykning og imponerende service

Flink ung mand kom samme dag, klarede hvepsene og sprøjtede mod myrere uden beregning – bruger gerne hvepsefjernelse igen:)

Læs mere  Christian M

Brugt hvepseeksperten flere gange og…

Brugt hvepseeksperten flere gange og det er hurtigt og effektivt hver gang 🙂

Læs mere  Eva L

Kan klart anbefales!

Kan klart anbefales! Utroligt serviceminded og giver rigtigt gode råd. En rigtig god oplevelse!

Læs mere  Line
Skriv til os

48 24 60 30